Komfortosabb körülmények beruházással

palyazat_logo3palyazat_logo2

Komfortosabb körülményeket eredményez a Zöldfa Étterem közelmúltban befejezett beruházása

A Zöldfa Étterem több mint 20 éve működik és egyaránt a tevékenységi körébe tartozik a melegkonyhás éttermi szolgáltatás, menüs rendszerű ételkiszállítás, valamint rendezvények lebonyolítása.

Az étterem saját erőből történő építészeti felújítását követően az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap LEADER forrásából nyert az étterem 3 729 193 Ft támogatást, melynek felhasználásával az étterem légtechnikai fejlesztését illetve klímaberendezések beépítését valósítottuk meg.

A fejlesztés keretében kiépítésre került 3 db klímaberendezés, a konyha részben modern szagelszívó rendszert építettünk ki. A beruházástól azt reméljük, hogy az itt dolgozók munkakomfortja emelkedni fog a hatékonyabb szagelszívásnak, másrészt a zajszennyezés csökkenésének köszönhetően.

A beruházás tartalmazta még egy saválló munkaasztal beszerzését is, illetve a honlapunk fejlesztését is.

IMG_1989 IMG_1994

palyazat_logo

Kapcsolat

Kállósemjén, Kossuth út 87, 4324

info[kukac]zoldfaetterem.hu

0620 428-23-90

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 20:00
Sz-V: 8:00 - 20:00
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Kállósemjén, Nagykálló, Nyírtelek, Nyírjes, Oros, Nagyszállás, Nyíregyháza, Nyírszőlő, Sóstóhegy, Pócspetri, Máriapócs, Kisléta, Nyírbogát, Nyírbátor, Ófehértó, Besenyőd, Levelek, Magy, Vaja, Hodász, Fehérgyarmat, Cégénydányád, Nábrád, Zsarolya, Nagyszekeres, Gyügye, Jánkmajtis, Kántorjánosi, Fábiánháza, Tiborszállás, Nagyecsed, Mérk, Vállaj, Nyírgyulaj, Mátészalka, Nyírcsászári